Vrhunske nemške kuhinje- kakovost in inovativen dizajn

Vrhunske nemške kuhinje Bauformat so oblikovane z ozirom na najnovejše trende ter s pomočjo inovativne tehnologije, ki poleg modernega in ekskluzivnega izgleda omogoča tudi nadvse zanesljiv ter funkcionalen dizajn želene kuhinje. V našem salonu kuhinj vam nudimo tudi strokovno svetovanje in 3D izris kuhinje ter vam tako pomagamo pri pravi izbiri najlepše klasične kuhinje za vaš dom. Vse bolj moderne postajajo tudi vrhunske nemške kuhinje z otokom, saj vam omogočijo maksimalni izkoristek danega prostora ter številne možnosti shranjevanja s skritimi predali. Nezdrsljive podloge v posameznih predalih vam zagotavljajo varno shranjevanje vseh kuhinjskih pripomočkov, za popolno izbiro  moderne in funkcionalne kuhinje pa vam omogočamo tudi celovit 3D izris ter izdelavo specifične kuhinje po meri. Če se torej odločate za nakup nove kuhinje, si le oglejte naš pester cenik ponudbe, v primeru dodatnih vprašanj ali nejasnosti pa se le obrnite na nas in z veseljem vam bomo pomagali.

 

Vrhunske nemške kuhinjeVrhunske nemške kuhinje Bauformat

Moderne nemške kuhinje z otokom so oblikovane po najvišjih standardih ter sodijo v sam vrh kuhinjskega pohištva. Predali ter drugi prostori za shranjevanje so narejeni iz nerjavečega jekla ter se z okvirji ter drugimi sestavnimi elementi povsem ujemajo, kar vrhunskim nemškim kuhinjam Dassbach daje videz estetske dovršenosti ter brezčasne lepote. Pri izdelavi modernih kuhinj po meri, z otokom ali brez, se lahko odločate med različnimi vzorci in barvnimi motivi protizdrsnih površin, izredno fleksibilna notranjost posameznih omar ter predalov pa vam nudi nešteto možnosti preglednega shranjevanja. Vrhunske nemške kuhinje so poleg tega tudi okolju prijazne ter izjemno varne, kar vam poleg čudovitega izgleda omogoča tudi udobje v zavetju lastnega doma.

 

Moderne in funkcionalne kuhinje z otokom po meri

Moderne kuhinje z otokomIzbira moderne in funkcionalne kuhinje vsekakor ni lahka odločitev, zato bomo za vas naredili strokoven izris kuhinje po meri ter s pomočjo računalniškega programa oblikovali najustreznejšo moderno kuhinjo z otokom ali klasično rustikalno kuhinjo po vašem okusu. Na vašo željo vas za svetovanje in izris kuhinje lahko obiščemo tudi na domu, kjer izmerimo dani prostor ter vam tako omogočimo lažjo predstavo glede postavitve bele tehnike, izbire barvnih kombinacij ter drugih individualnih podrobnosti pri izbiri ustrezne vrhunske nemške kuhinje v skladu z vašimi predstavami. V našem salonu kuhinj smo za vas pripravili tudi številne akcije ter druge ugodnosti za moderne in funkcionalne kuhinje, zato nikar ne oklevajte, temveč si le oglejte našo spletno ponudbo ali pa se kar osebno oglasite v našem razstavno prodajnem salonu!