Nemške kuhinje izjemne kvalitete

Nemške kuhinje so znane po svoji vrhunski kvaliteti ter inovativnem dizajnu, ki ga vselej lahko prilagodite lastnim željam in potrebam. Ker vemo, da izbira primerne moderne in funkcionalne kuhinje ni enostavna, vam v našem salonu kuhinj s pomočjo naprednega računalniškega programa nudimo tudi strokovno svetovanje in brezplačen 3D izris kuhinje po meri ter vam tako omogočimo lažjo predstavo končnega izgleda želene moderne nemške kuhinje. Če se torej odločate na izdelavo kuhinje po meri za ugodno ceno, ste pri nas zagotovo na pravem mestu, zato nikar ne oklevajte, temveč si le poglejte naš raznolik cenik ponudbe!

 

Nemške kuhinjeVrhunska izdelava nemških kuhinj po meri

Moderne in funkcionalne nemške kuhinje Dassbach se ponašajo z izjemno trpežnostjo ter vrhunsko kvaliteto, v našem salonu kuhinj pa se lahko odločate med različnimi dizajni, vse od klasičnih rustikalnih kuhinj in kuhinj z otokom ter tudi za izdelavo unikatne kuhinje po meri za nizke cene. Iznajdljiv dizajn vam zagotavlja maksimalni izkoristek danega prostora, površine predalov pa imajo protizdrsno podlago za enostavne in praktične možnosti shranjevanja. Za kuhinje po meri vam v naši ponudbi nudimo tudi številne akcije, ki vam za nizke cene omogočajo nakup popolne kuhinje za vaš okus. 

 

 

Funkcionalne kuhinje po meri za izjemno nizke cene

Izdelava kuhinj po meriPri izdelavi kuhinje po meri uporabljamo le naravne ter okolju prijazne materiale, zanesljivost ter dolga življenjska doba vseh nemških kuhinj v našem ceniku pa je vselej zagotovljena. Kontaktirajte nas in dogovorili se bomo za ustrezen termin ter vam bomo v našem salonu kuhinj ali pa kar na vašem domu naredili natančen računalniški izris kuhinje po meri! Prav tako vam lahko dodatno svetujemo glede postavitve bele tehnike, izbire barvnih kombinacij in pri drugih podrobnostih ter vam tako omogočimo nakup vrhunske nemške kuhinje po meri v skladu z vašimi individualnimi željami ter za nizke cene. V primeru, da imate dodatna vprašanja v zvezi z izdelavo kuhinj po meri, pa se le obrnite na nas in z veseljem vam bomo pomagali!