Moderne kuhinje po naročilu | Nemške kuhinje Dassbach

Unikatno moderno kuhinjo vam izdelamo po naročilu

Moderne kuhinje izdelane po naročilu vam omogočajo v skladu z vašimi željami in potrebami ugodno opremiti dom. Funkcionalne in moderne nemške kuhinje odlikuje izjemna trpežnost in dolga življenjska doba, saj so skrbno izbrani materiali izključno iz nerjaveče in okolju prijazne surovine vrhunske kakovosti. V našem prodajno razstavnem salonu si lahko ogledate postavitve različnih klasičnih rustikalnih kuhinj, kuhinj z otoki ter druge moderne kuhinje po meri. V kolikor imate dodatna vprašnja pa se obrnite na naš strokoven tim. Z veseljem vam bomo odgovorili na vsa vprašnja in nejasnosti.

 

Izberite pravo kuhinjo za vaš dom

moderne kuhinje

Visoko kakovostna nemška kuhinja Dassbach vam poleg praktičnosti in unikatnega dizajna zagotavljajo maksimalen izkoristek prostora. Zahvaljujoč pestri izbiri omar in predalov, ki imajo površine podlag prevlečene s protizdrsno oblogo in so dobavljiva v široki paleti vzorcev in barv boste zagotovo našli kuhinjo, ki bo zadovoljila vse vaše potrebe tako po zunanjem izgledu, kot opremljenosti.

 

Pri samem procesu izdelave nemških kuhinj pa damo tudi velik poudarek na to, da so moderne kuhinje prijazne do narave. Vsi materiali so ekološki in narave ne onesnažujejo. V našem salonu pa boste deležni strokovnega svetovanja in brezplačnega računalniškega izrisa moderne kuhinje po svojih merah. Ta vam bo v pomoč pri predstavi o izgledu za vas izdelane vrhunske kuhinje.

 

 

Dassbach kuhinja je ekskluzivna nemška kuhinja

kuhinje

 

Sodobne nemške kuhinje bodo v vaše domovanje prinesle prefinjeno estetsko dovršenost usklajeno z vašimi predstavami in željami. Vsakomur nudimo oseben in individualen pristop. Pomagamo vam pri določitvi in postavitvi posamznih kuhinjskih elementov, strokovno vam svetujemo pri izbiri barvnih kombinacij in vzorcev ter pri tem upoštevamo specifiko vašega prostora. S pomočjo programa vam vašo novo kuhinjo po meri tudi 3D izrišemo in vam podamo informativno ceno. V kolikor vas zanima izris moderne kuhinje po vaših merah nas kontaktirajte in dogovorili se bomo za termin. Iščete najboljšo kvaliteto za vaš denar potem si lahko ogledate naš cenik ponudbe ali pa se osebno oglasite v porodajnem salonu ter povprašajte naše strokovno usposobljene svetovalce!

 

Galerijo modernih kuhinj vrhunske nemške kakovosti si poglejte TUKAJ.