Moderne in funkcionalne kuhinje za vsak dom

Moderne in funkcionalne kuhinje Dassbach so posledica inovativne nemške tehnologije, ki se že desetletja uveljavlja na samem vrhu atraktivnega in zanesljivega stanovanjskega pohištva. V primeru da se odločate za kakovostno izdelavo vrhunske nemške kuhinje po naročilu, ste torej pri nas na pravem mestu, zato nikar ne omahujte, temveč si le oglejte naš raznolik cenik ponudbe! Na razpolago smo vam postavili različne klasične rustikalne kuhinje, moderne kuhinje z otokom in druge funkcionalne vrhunske nemške kuhinje s prefinjenim dizajnom. V našem prodajno razstavnem salonu vam nudimo tudi strokovno svetovanje in brezplačni 3D izris kuhinje, ki vam omogoča lažji vpogled v izdelavo unikatne kuhinje po naročilu, v primeru morebitnih dodatnih vprašanj ali nejasnosti pa se le obrnite na nas in z veseljem vam bomo pomagali!

 

Moderne in funkcionalne kuhinje Dassbach izjemne kvalitete

Moderne in funkcionalne kuhinjePri izdelavi modernih in funkcionalnih kuhinj po naročilu uporabljamo le naravne in okolju prijazne materiale, pri njihovi kombinaciji ter izbiri barvnih odtenkov in motivov pa lahko smo vam na razpolago postavili pester spekter različnih možnosti. Moderne in funkcionalne vrhunske nemške kuhinje tako združujejo prijetno s koristnim ter vam zagotavljajo maksimalni izkoristek danega prostora. Oblikujte svoje stanovanje v skladu z lastnimi željami in si privoščite izdelavo ekskluzivne kuhinje po naročilu ter tako vnesite pridih prefinjene estetskosti v vaš dom! Moderne nemške kuhinje Dassbach se prav tako postavljajo z zagotovljeno dolgo življenjsko dobo in zanesljivostjo ter vam tako omogočajo polno zadovoljstvo pri vsakem nakupu!

 

Izdelava kuhinj po naročiluIzdelava vrhunske nemške kuhinje po naročilu

V našem prodajnem salonu kuhinj se lahko odločate med raznolikimi modernimi kuhinjami z otokom in funkcionalnimi vrhunskimi nemškimi kuhinjami po meri ter si tako ustvarite svoj sanjski dom za izjemno ugodne cene. Poleg tega vam pri izbiri najustreznejše moderne nemške kuhinje nudimo tudi strokovno svetovanje in vam vaše edinstvene ideje predstavimo s pomočjo naprednega računalniškega programa za natančen 3D izris kuhinj, kar vam bo zagotovo olajšalo izbiro najustreznejše moderne nemške kuhinje v skladu z vašimi lastnimi željami in predstavami.