Klasične rustikalne kuhinje po vašem okusu in dimenzijah.

Klasične rustikalne kuhinje postajajo vse bolj moderne, saj poleg visoke funkcionalnosti v vaš dom vnesejo tudi pridih prefinjene estetskosti. V našem razstavno prodajnem salonu kuhinj vam tako omogočamo ugoden nakup najlepših klasičnih rustikalnih kuhinj, ki jih vselej lahko prilagodimo vašim individualnim željam in predstavam. S pomočjo profesionalnega računalniškega programa za 3D izris kuhinje po naročilu vam bomo olajšali predstavo končnega izgleda želene vrhunske nemške kuhinje ter vam tako pomagali priti do prave odločitve za vaše stanovanjske pogoje. Če se torej odločate za nakup nove klasične rustikalne nemške kuhinje po naročilu, ste pri nas zagotovo na pravem mestu, zato si le oglejte naš raznolik spletni cenik visoko kvalitetne ponudbe za nizke cene.

 

Klasične  rustikalne nemške kuhinje vrhunske kvalitete

Klasične rustikalne kuhinjeSi želite hitro in kvalitetno prenoviti svoje stanovanje, pa ne veste kako? Potem ste pri nas na pravem mestu, saj vam v našem salonu kuhinj nudimo raznolike moderne nemške kuhinje z otokom, najlepše klasične rustikalne kuhinje ter številne druge kuhinje po meri. Za vas pa bomo s pomočjo profesionalnega računalniškega programa napravili tudi strokovni 3D izris za želeno kuhinjo ter shematični prikaz postavitve posameznih elementov v njej. Za kar se da natančen 3D izris kuhinje najprej skrbno izmerimo vaš prostor ter vam nato tudi svetujemo glede ujemanja barvnih kombinacij, različnih naravnih materialov ter tudi glede nakupa bele tehnike, jedilnice ter dnevne sobe v enako oblikovanem dizajnu.

 

 

Strokovno svetovanje in brezplačen 3D izris kuhinje po meri

3D izris kuhinjeKlasične rustikalne nemške kuhinje v vašem stanovanju ustvarijo prijetno atmosfero ter s pomočjo svojega inovativnega dizajna združujejo prijetno s koristnim. Zavoljo lažje predstave končnega izgleda specifične moderne vrhunske nemške kuhinje po meri vam na vašo željo nudimo tudi strokovno svetovanje in natančni ter jasni 3D izris kuhinje po naročilu, s čimer vam omogočimo vpogled v končni izgled želene postavitve kuhinjskih elementov, barvnih kombinacij ter drugih pomembnih podrobnosti. V primeru da imate dodatna vprašanja glede izdelave želene kuhinje po naročilu pa se le obrnite na nas z veseljem vam bomo pomagali!