IZDELAVA IN POSTAVITEV INTERNETNE STRANI

NAROČNIK IZDELAVE SPLETNE STRANI: A-LES D.O.O. iz Šenčurja pri Kranju

Izdelava internetne strani in postavitev strani

Izdelava internetne strani za podjetje A- les d.o.o. iz Šenčurja. Spletna stran je bila postavljena z namenom predstavite podjetja iz okolice Kranja in promocije njihovega, znanja, tradicije, konkurenčnosti in inovativnosti. Izdelava internet strani je obsegala razumevanje naročnikovih želja in raziskavo potenciala, ki ga ima podjetje v panogi kjer nastopa. Prvi koraki zajemajo planiranje in razumevanje gospodarske dejavnosti s katero se ukvarja podjetje. Drugi del pri izdelavi internet strani pa obsega pregled konkurence in navad potrošnikov . Ocena potenciala in shema – organigram spletne strani. Izdelava internet strani je tako unikatno orodje, ki je izdelano za vsako podjetje posebej z namenom predstavitve podjetja. Najpomembnejša funkcijama internetne strani je, da podjetju prinaša nova povpraševanja ter gradi blagovno znamko. Bolj kot bo internetna stran obiskana in več kot bo kakovostnih informacij na spletni strani za obiskovalca , več bo prinašala povpraševanj in bolj se bo oglaševala blagovna znamka.

Vsisi
 
Aleš Kuhinje

Želite sami zbrati in sodelovati pri nastajanju pohištva za vaš dom ?

V podjetju A les iz Šenčurja si želimo slišati vaše želje, ideje in omejitve, ki jih imate pri pohištvu za kuhinjo , dnevno sobo, opremo jedilnice ali pa samo modni pohištveni dodatek za vaš dom. Ključno pri vizualizaciji bodoče kuhinje je 3D izris z pravimi elementi . Tako bo vaš dom zaživel v pomanjšani obliki. Od tu naprej je pot precej bolj enostavna. Vsi deležniki vemo kaj želimo narediti da bo dom postal prijeten uporaben in kreativen prostor za mojstrovine v kuhinji ali dobre ideje, pogovor, prijaznost, za družinsko mizo.

 

Kakšna je izdelava internetne strani cena ?

Izdelava internetnih spletnih strani se cena giblje od 800€pa vse do nekaj 1000€ Cena navzgor skoraj ni omejena. Običajne spletne strani v osnovi ne zahtevajo dodatnih orodij in znanj kot jih na primer izdelava internetnih strani, ki imajo napredne konfiguratoje, nastopajo na več trgih so več jezične. Izdelava internetnih spletnih strani temelji na dejstvu, da je to orodje naročnika, ki naj bi prinašalo povpraševanje in pritegnilo vedno več obiskovalcev. Izdelana spletna stran naj ponuja ciljnemu potencialnemu kupcu prave informacije v pravi obliki. Obiskovalci spletnih strani si želimo hitro do informacije, ki jo potrebujemo. Če tega ni zapustimo spletno stran in jo zaznavamo kot nepomembno.

VSISI, spletni marketing, d.o.o.

Šmartinska cesta 134A
1000 Ljubljana

www.spletnidonos.si
www.internetni-marketing.si

E-mail: info@vsi.si
Tel: 05 907 59 28

 

Vsebine na teh spletnih straneh so avtorsko zaščitene.

 

 

Izdelava spletne strani ZakrajšekIzdelava spletne strani GraverkoIzdelava spletne strani INA SlovenijaIzdelava spletne strani Magnezijev KloridIzdelava spletne strani Deveta vasIzdelava spletne strani Jezični dohtarček

Izstopite iz sivine povprečja.

Povejte nam o željah vašega projekta.