Bauformat

Tovarna

Slika Tovarne v mestu Lohne na severu Nemčije

 

Filozofija

Naša filozofija so kuhinje z najnovejšimi trendi v svežem dizajnu in z najbolj inovativno tehnologijo z premijum materiali. Kuhinja mora biti funkcionalna, moderna ampak brezčasna. Naše zahteve rastejo z zahtevami naših kupcev na dnevni osnovi.

Da vam lahko ponudimo našo premium kvaliteto kuhinj, vložimo veliko truda v raziskovanje trendov in materialov. Naše dolgoletne izkušnje nam omogočajo, da vam ponudimo vrhunsko dizajnirane kuhinje z najvišjimi standardi. Najnovejša tehnologija, ekskulizvne rešitve in natančno delo so naše vodilo in osnova za naše kupce.

 

Zgodovina

Bauformat -Dassbach kuhinje so z nami že 80 let

1917 Otto Assman prične ročno izdelovati kuhinjsko pohištvo

1992 Brata Baumann ustanovita podjetje “Gebruder Baumann”

1953 Podjetje prične z izvozom kuhinj. Med prvimi državami so: Nizozemska, Federativna Republika Nemčija, Sovijetska Zveza

1954 Podjetje zaposljuje že približno 30 ljudi

1960 Podjetje preoblikuje program kuhinjskega pohištva v vgradne kuhinje.

1984 Poslovanje podjetja doseže 50 milionov EUR in zaposljuje 320 ljudi.

2009 predstavimo nov CUBE koncept kuhinj

2014 Podjetje predstavi skupno trženje in nastop na tržišču blagovnih znamk Bauformat-Dassbach ter Burger

 

Skrb za zeleno

Na izbiro več kot 200 kuhinjskih front in prav vse so »zelene«.

Danes je pomembneje kot kdaj koli prej, da upoštevamo trajnostni razvoj v vsakodnevnem poslovanju. Raznolikost igra enako pomembno vlogo kot kvaliteta in izvor meterialov. Pri več kot 200 različnih kuhinjskih frontah je za nas zelo pomembno dejstvo da so prav vse »zelene« neglede na barvo ali obliko izdelave. Kot pohištveno orentierano podjetje zelo odgovorno prevzemamo svojo odgovornost do okolja in družbe. Naš prispevek je naše ekološko in ekonomsko prizadevanje, da z vsakim korakom takujemo pot bodočim generacijam.

Naš proizvodni program je testiran in certificiran proti škodljivim snovem. Izdelki iz pravega lesa prihajajo od lokalnih podjetij in naše pisarne praktično poslujejo brez paprija.

 

Narejeno v Nemčiji

Nemško kvaliteto lahko najdete prav v vsakem delu v kuhinje kot standard.

»made in Germany« znak pomeni več kot le proizvodna lokacija. Nemška kvaliteta se jemle zelo resno na vseh področjih naše skupne družbe. V ta koncept smo vložili veliko časa in truda, zlasti v proizvodnjo najvišje zmogljivosti ter kakovosti, učinkovitejših proizvodnih metod, visokih okoljskih standardov in odgovornih dobaviteljev. Navsezadnje izdelki prihodnosti morajo biti ne samo moderni pač pa trajnostni in dolgotrajni. Vse te trdne vrednote lahko najdete za vsakimi vrati in v vsakem predalu naših kuhinj in to kot standard.